LIFE IN NEW YORK

Три роки у Нью-Йорку

Сьогодні я святкую річницю - три роки тому я прилетів до Нью-Йорка. У нас з дружиною з'явилась традиція дарувати в цей день подарунки, пов’язані з містом великого яблука. Цього року я подарував плакат з детально намальованим Брукліном. В Інтернеті навіть є сайт, присвячений цьому плакату - brooklynposter.com. Можна не дивуватись, що плакат надрукований також у Брукліні.

Я досі пам'ятаю свої перші враження - 2 тижні проведені у готелі на кордоні СоХо, Трайбеки та Чайнатауна. Й інколи я заздрю туристам, що вони, на відміну від мене, можуть знайомитись з містом з самого початку: вперше проходити по Бруклінському мосту, блукати серед хмарочосів, розглядати таунхауси Вест-Вілліджа, розчинятися у натовпі на Таймс-Сквер, губитися у Центральному парку тощо.

Я дуже радий, що життя так склалось, що зараз я живу тут. Мені подобається розкривати Нью-Йорк поступово, наче я гортаю книгу. Чи скоріше фотоальбом. В цьому альбомі постійно з'являються нові сторінки - і, в результаті, його можна гортати нескінченно. Нью-Йорк - особливе місто. Взагалі мене не залишає відчуття, що це моє місто. Воно надихнуло мене почати активніше фотографувати. Невідомо, як життя складеться далі, але я хочу через 10-20 років знову опинитись тут і фотографувати всі знайомі мені місця і порівнювати їх із моїми старими світлинами.

comments powered by Disqus