LIFE IN NEW YORK

Статуя Свободи

На другий день нашого перебування в НЙ ми пройшлся по Downtown і вирішили поїхати подивитись вживу на Статую Свободи. Ходять чутки, що образ статуї був взятий з матері скульптора.

З Battery Park ходить пором до Статуї Свободи і потім він також запливає на острів Еліс - саме на нього свого часу вперше потрапляли емігранти - і зараз там знаходиться музей Еміграції США.

Квиток на дорослу людину коштує $13. Але якщо брати ще й аудіо-екскурсію, то виходить трохи дорожче.

Звісно це була історична для нас подія. Але шкода, що відвідування самої Статуї тимчасово заборонене. Але ми подумали, що у будь-якому разі ще з батьками або друзями туди поїдемо. Біля Статуї Свободи я невдало застрибував на парапет, впав і вдарив один з об’єктивів. Перша думка була, що “мінус один об’єктив” - якісь шматки відлетіли від нього. На щастя це виявилася пластикова наліпка і кришка. До сих пір об’єктив чудово знімає, хіба що щось стучить всередині, якщо його потрусити та не дуже плавно працює повертається зум. Буде мені уроком. Єдиний позитив в тому всьому був, що я не вдарив свіжокуплений об’єктив Tokina.

Після перегляду Статуї ми розуміно вирішили не виходити на острів Еліса, бо сиділи на палубі і досить таки задубли.

В Battery Park ми побачили нью-йоркських білок. Нахабні вони. На передостанній фото видно, як білка стрибає на голубів. Зовсім не бояться людей - залюбки їдять з рук.

comments powered by Disqus