FLICKR

Мільйон переглядів на Flickr

Цього тижня у мене маленьке досягнення - кількість переглядів моїх фотографій у фотосервісі Flickr перетнула позначку в один мільйон. Звісно, це лише число. Але у будь-якому разі приємно, що мої фотографії переглянула велика кількість людей. Неодноразово вони потрапляли у підбірки Flickr Explore, а також були представлені у блозі Flickr.

Ще 2 роки тому я купив на Flickr Pro-акаунт, який дозволяє мені завантажувати необмежену кількість фотографій, а також у мене є доступ до докладної статистики, де можна побачити, які фотографії були популярні, а також звідки на них заходили. Приміром, саме так я дізнаюсь про те, що моя фотографія потрапила у Flickr Explore, або те, що хтось поширив фотографію у Tumblr.

Ця фотографія, зроблена у передмісті Парижа, набрала найбільшу кількість переглядів - майже 20 тисяч і майже 300 людей додало її в обране

Звісно, Flickr як фотосервіс не ідеальний. Той самий 500px краще в деяких моментах. Але мені дуже зручно, що він генерує різні розміри зображень, які я потім використовую у своємі блозі. І саме завдяки Flickr я зміг потрапити на фотосток Getty Images.

50 моїх найцікавіших фотографій за алгоритмом Flickr

comments powered by Disqus