LIFE IN NEW YORK

Євромайдан у Нью-Йорку

. Вийшло так, що момент силового розгону 30 листопада припав на нашу ніч. Невдовзі соціальні мережі почали поширювати новини про це. Я дивився відео розгону та читав оновлення - і не міг повірити, що це відбулося насправді. В результаті я до ранку читав стрічку Twitter та Facebook. Я просто не міг зупинитись. Від потоку новин буквально боліла голова.

За межами України українці провели свої локальні Євромайдани на знак підтримки та солідарності. Звісно, Нью-Йорк не залишився осторонь. Нижче можна побачити фотографії з 2 акцій підтримки (навмисно їх не розділяю і подаю одним потоком).

Деякі приходили з зовсім маленькими дітьми

Представництво України при ООН

Латиноамериканська дівчина з будинку навпроти час від часу писала плакати та вивішувала їх з вікна. На одному з них написано «Fuck Yanukovych». А також виходила на балкон помахати людям рукою. Кажуть, що навіть показувала груди, але я цей момент проґавив

Акція мала тривати 2 години. Одразу після відведеного часу під’їхало під’їхало кілька поліцейських мікроавтобусів. Як видно, у поліції навіть були пластикові наручники на всяк випадок

Люди почали розходитись

Повз акцію регулярно проїжджали автомобілі з українськими прапорами

А цей автомобіль ми побачили в районі East Village, де колись проживала велика кількість українців

А це вже акція навпроти Генерального консульства України в Нью-Йорку

Наш місцевий креатив

Це, напевно, один з моїх найулюбленіших плакатів

І повірте - не так легко бути за кордоном і знати, ЩО зараз відбувається в Україні. Навіть хотілося кинути все та полетіти до Києва, щоб стати частинкою/пікселем/фотоном цього великого океану людей.

comments powered by Disqus