LIFE IN NEW YORK

Бронкський зоопарк

Вирішили сьогодні відвідати зоопарк у Бронксі

Подивились на сайті вартість відвідування - $30 для дорослої людини і в результаті купили річний сімейним абонемент за $164, який дозволяє відвідувати безкоштовно більшість атракціонів в 5 Нью-Йоркських зоопарках і при цьому можна провести додатково одного гостя з собою. За 3 відвідування це має окупитися :)

Бронкський зоопарк дуже великий, майже 100 га території. Свого часу землю, на якій він побудований, продали місту Нью-Йорк за $1000 з умовою, що там буде зоопарк та сад. 1899 року зоопарк відкрив свої двері для відвідувачів.

Саша тікає від фокусу [лише помітив, що на фото також присутній Ford Focus]

Саша стрибає як жабка :)

Яскрава птаха, але з дуже неприємним голосом :)

Guess who?

Схоже на рік посадки дерева. Але навіщо?

Це насправді горка, на якій можна з’їхати донизу

Дуже величезна черепаха - вона рухалась мов робот

Саші дуже подобалися всі ці птахи, але загалом на більшість тварин вона казала - «я басюся» (я боюся), хоча з цікавістю підходила до загонів

What did u say about my mom?

Це ще один Андрій - колись він нас з Сєвою супроводжував у концертах Західною Україною. Він приїхав до Нью-Йорка з Бостона, щоб зайнятись в суботу вранці йогою :)

Паркінг для колясок

Морські леви

Дуже сподобалось, в яких умовах утримуються олені - наближені до природніх

Білий і мокрий ведмідь

Загалом ми багато чого не побачили - і тому ще раз туди повернемось.

Також під кінець відвідування мій об’єктив, який я вже колись вдарив біля статуї свободи, вирішив померти - тепер він фокусується лише на широкому куті. Гадаю, що це не пов’язано з падінням, бо я вже мав подібну проблему 2.5 роки тому. Тоді мені це лагодили по гарантії. Схоже, що це проблема цих об’єктивів (судячи з форумів). Ремонт об’єктива може мені коштувати половину вартості нового.

Загалом зараз маю думку продати всі свої об’єктиви та купити собі краще якийсь хороший компактний фотоапарат. Я зрозумів, що тягати з собою рюкзак з цілою купою об’єктивів, то не моє.

comments powered by Disqus